Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος και πάνοπλος για την Μπαρτσελόνα (photos)

Χωρίς προβλήματα και με τους παίκτες του αποφασισμένους για τη μεγάλη νίκη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό ...


Χωρίς προβλήματα και με τους παίκτες του αποφασισμένους για τη μεγάλη νίκη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξακολουθεί να χαίρεται την απαρτία και έτσι οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τα αγωνιστικά πλάνα τους για το αυριανό παιχνίδι με τους Ισπανούς χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Εν τω μεταξύ, λίγο το ανεβασμένο ηθικό μετά την αγωνιστική βελτίωση και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων λίγο και οι… μνήμες από τον περσινό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας έχουν δώσει ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στους «πράσινους» οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλη «μάχη» αύριο στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, υπολογίζουν πολύ και στη μεγάλη βοήθεια που θα πάρουν από τον κόσμο του Τριφυλλιού και είναι έτοιμοι να κάνουν το 4-1 και να «πιάσουν» την ομάδα του Ναβάρο στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Μάλιστα, άπαντες γνωρίζουν ότι το αυριανό αποτέλεσμα θα μελλοντικά θα εξελιχθεί σε «χρυσάφι» όσον αφορά στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Εν τω μεταξύ, δύο αγαπημένους επισκέπτες είχαν σήμερα στην προπόνηση του Εξάστερου καθώς ο Κώστας Τσαρτσαρής βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με τον μικρό του γιο.




Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια