Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Χολίδης και Πυροβολάκης στο All Star Game

Δύο αγαπημένοι τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής θα αναλάβουν την… διασκέδαση του All Star Game καθώς οι Χρήστος Χολίδης και...

Δύο αγαπημένοι τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής θα αναλάβουν την… διασκέδαση του All Star Game καθώς οι Χρήστος Χολίδης και Μάνος Πυροβολάκης θα δώσουν το παρών στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στα Χανιά το επόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου προκειμένου να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους όσους δώσουν το παρών στο κλειστό του Κλαδισσού.

Μάλιστα, η συμμετοχή της ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ανέφερε: «Δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς στην ελληνική μουσική σκηνή, θα δώσουν το παρών στο 21ο All Star Game ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Μαρτίου στα Χανιά.

Ο Χρήστος Χολίδης και ο Μάνος Πυροβολάκης, θα κοσμήσουν με την παρουσία τους, τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Οι δύο καλλιτέχνες, είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν με τις μεγάλες τους επιτυχίες, τους φίλους του μπάσκετ, που θα βρεθούν στο Δημοτικό κλειστό του Κλαδισού».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια