Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειάζεται προσοχή»

Μια διαφορετική Αρμάνι Μιλάνο περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο (27/2, 21.45) ο Παναθηναϊκός στην Ιταλ...

Μια διαφορετική Αρμάνι Μιλάνο περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο (27/2, 21.45) ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία για την 8η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας και για αυτό συνέστησε στους «πράσινους» μεγάλη προσοχή.

Ο έμπειρος κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Μιλάνο, εξήγησε κάποια από τα στοιχεία τα οποία η ιταλική ομάδα έχει αλλάξει και επεσήμανε πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στο ΟΑΚΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Στο γήπεδό της παρουσιάζεται πιο επιθετική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι και στη δεύτερη αυτή φάση της Ευρωλίγκας είναι σε καλή κατάσταση. Έχει αξιόλογη παρουσία, έχει αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον πρώτο μας αγώνα, κάνει ένα διαφορετικό rotation και χρειάζεται προσοχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια