Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λάσμε: «Έχουμε όσα χρειάζεται για να προκριθούμε»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα και να έπεσε στο 3-2 στον όμιλό του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας όμως ο Στεφάν Λάσμ...


Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα και να έπεσε στο 3-2 στον όμιλό του στο TOP 16 της Ευρωλίγκας όμως ο Στεφάν Λάσμε εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στα προημιτελικά καθώς πιστεύει πως οι «πράσινοι» έχουν όσα χρειάζονται για να το πετύχουν.

Με δηλώσεις του μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ στην 5η αγωνιστική της φάσης των «16» ο σέντερ από την Γκαμπόν ανέφερε αρχικά: «Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα, όμως κάθε φορά που το κάναμε, άλλαζε και η Μπαρτσελόνα το στιλ της. Χάσαμε πολλά σουτ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει η πολυτέλεια να το κάνεις αυτό».

Όσον αφορά τη συνέχεια στο TOP 16, τόνισε: «Πιστεύουμε ότι έχουμε όσα χρειάζεται για να προκριθούμε και θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στη διοργάνωση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Ναβάρο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τον κράτησε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, Στεφάν Λάσμε σχολίασε: «Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Παρά το γεγονός ότι ο Ναβάρο δεν ήταν στη συνήθη κατάστασή του, οι υπόλοιποι προσαρμόστηκαν και ο Χουέρτας πήρε τα ηνία».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια