Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Διαμαντίδης: «Να συνεχίσουμε την βελτίωση γιατί είναι μεγάλο το TOP 16»

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε ως το τέλος με την Μαρτσελόνα όμως ηττήθηκε ουσιαστικά γιατί πλήρωσε τα λάθη του και για αυτό ο Δημήτρης Διαμαντ...

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε ως το τέλος με την Μαρτσελόνα όμως ηττήθηκε ουσιαστικά γιατί πλήρωσε τα λάθη του και για αυτό ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε πως ο Εξάστερος θα πρέπει να συνεχίσει την βελτίωση γιατί το TOP 16 είναι μεγάλη διαδικασία.

Αμέσως μετά την ήττα από τους Ισπανούς που πλέον φέρνει τον Παναθηναϊκό στο 3-2 στον όμιλο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού μιλώντας για το παιχνίδι ανέφερε αρχικά
: «Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε καλό ρυθμό. Δεν παίξαμε καλή άμυνα με αποτέλεσμα να ξεφύγει ο αντίπαλος στην πρώτη περίοδο και στο τέλος του ημιχρόνου. Στην συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε, αλλά κάθε φορά που τα καταφέρναμε είχαμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα. Δυστυχώς αυτές οι λεπτομέρειες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους στοιχίζουν. Είναι λάθη που τα πληρώνεις και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση γιατί η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη».

Σχετικά με το αν αυτή η ήττα αλλάζει πλέον τα σχέδια του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Είναι μεγάλη η διαδικασία στο ΤΟΡ16. Εμείς τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας τα βλέπουμε ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση».

Κλείνοντας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εντυπωσιακή και αυτή τη φορά παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού, για τον οποίο ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: «Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις σε μεγάλο γήπεδο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικός για μας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια