Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ούκιτς: «Να είμαστε έτοιμοι γιατί η Αρμάνι θα είναι διαφορετική»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την 8 η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας και ο Ρόκο Λένι Ούκι...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την 8η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τονίζει πως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό με εκείνο στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας κατά την αναχώρηση των Κυπελλούχων Ελλάδας για το Μιλάνο όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν σε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι με την Αρμάνι, ο Κροάτης γκαρντ τόνισε πως η ιταλική ομάδα θα είναι διαφορετική από τον πρώτο φετινό αγώνα των δύο ομάδων και για αυτό θα πρέπει οι «πράσινοι» να είναι έτοιμοι.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του Top 16. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια για τη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνονται, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», σχολίασε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια