Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να δικαιωθεί για την απόφαση της ΕΟΚ να μηδενίσει τις «πράσιν...

Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να δικαιωθεί για την απόφαση της ΕΟΚ να μηδενίσει τις «πράσινες» στον αγώνα με την Αναγέννη Νέου Ρυσίου.

Η ομάδα του Τριφυλλιού είχε βρεθεί κανονικά στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα όμως παρουσιάστηκε χωρίς τα δελτία των παικτριών για τα οποία δήλωσε κλοπή, γεγονός που δεν έγινε αποδεκτό από τον ΕΟΚ.

Έτσι, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της ΕΟΚ για τον μηδενισμό της ομάδας στον αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της Ε.Ο.Κ για τον μηδενισμό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου στον αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.
Διαβεβαιώνει, δε, τους φιλάθλους του Συλλόγου ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα διαφυλάξει όλα τα έννομα συμφέροντά του, έτσι ώστε το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών χώρων και όχι στα γραφεία».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια