Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Το διασκέδασαν στο Μιλάνο Ματσιούλις και Γκιστ (photos)

Την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια ξεχωριστή εκδήλωση είχαν οι Γιόνας Ματσιούλις και Τζέιμς Γκιστ που έπαιξαν μπάσκετ μαζί με μεγάλες δ...


Την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια ξεχωριστή εκδήλωση είχαν οι Γιόνας Ματσιούλις και Τζέιμς Γκιστ που έπαιξαν μπάσκετ μαζί με μεγάλες δόξες του ιταλικού ποδοσφαίρου σε γνωστή πλατεία του Μιλάνου.

Ο Παναθηναϊκός νωρίς το πρωί έφτασε στην ιταλική πόλη για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας είχαν ετοιμάζει μια ξεχωριστή εκδήλωση.


Αρχικά το πλάνο έλεγε… Piazza Duomo όμως η βροχή άλλαξε τα σχέδια και η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στην Piazza Citta di Lombardia όπου Ματσιούλις και Γκιστ από τον Παναθηναϊκό και Γουάλας και Μος από την Αρμάνι Μιλάνο έπαιξαν μπάσκετ μαζί με μεγάλες δόξες του ιταλικού και μιλανέζικου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα οι τέσσερις παίκτες είχαν την ευκαιρία να… κοντραριστούν με τους Μασάρο (Μίλαν 1986-‘88 και 1989-‘85), Εράνιο (Μίλαν 1992-‘97), Φέρι (Ίντερ 1981-‘94) και Τόλντο (Ίντερ 2001-‘10) και να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους Ιταλούς φιλάθλους. 


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια