Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Εκτός αλλά παίζει στην Τουρκία ο Σπανούλης, δεν πάει ο Μπέγκιτς

Με τον Βασίλη Σπανούλη να νιώθει ενοχλήσεις αλλά να παίζει με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και τον Μίρσα Μπέγκ...

Με τον Βασίλη Σπανούλη να νιώθει ενοχλήσεις αλλά να παίζει με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς και τον Μίρσα Μπέγκιτς να μένει εκτός θα αναχωρήσουν αύριο οι «ερυθρόλευκοι».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στη σημερινή (26/02) προπόνηση στο ΣΕΦ καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο από τενοντίτιδα. Ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρών στην Τουρκία και θα αγωνιστεί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης δεν θα είναι ο Μίρσα Μπέγκιτς καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην τον συμπεριλάβει στην 12άδα.


Εν τω μεταξύ, καλά είναι τα νέα για τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος μετά την απουσία των τελευταίων ημερών ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και σήμερα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» ενώ θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι της Παρασκευής για την 8η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια