Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το καθοριστικό «διπλό»

  Έτοιμος για να «αποδράσει» από την Ιταλία με ένα καθοριστικό «διπλό» είναι ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ...


 Έτοιμος για να «αποδράσει» από την Ιταλία με ένα καθοριστικό «διπλό» είναι ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας αυριανό (27/02, 21:45) παιχνίδι χωρίς προβλήματα και με μοναδική απουσία αυτή του Ραμέλ Κάρι.

Οι «πράσινοι» μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού έχοντας ανεβασμένο ηθικό πλέον, θέλουν να επιστρέψουν από την Ιταλία με το μεγάλο «διπλό» καθώς με νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στο «Mediolanum Forum» θα έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την απόκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και οι τρεις τους θα δώσουν μεγάλη μάχη ως το τέλος του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Μάλιστα, αν υπολογίσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί από την Αρμάνι με 30 πόντους και σε πιθανή ισοβαθμία δεν θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος πως ο Παναθηναϊκός αύριο το βράδυ θα έχει στα χέρια του μια μεγάλη ευκαιρία.

Πάντως, με δεδομένη τη σημασία του αγώνα και για τις δύο ομάδες αλλά και την αγωνιστική άνοδο της Αρμάνι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν θα έχουν εύκολο έργο. Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά και να φύγουν νικητές. Εν τω μεταξύ, μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απουσία του Ραμέλ Κάρι αλλά από την άλλη ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζακ Ράιτ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και στην Ευρωλίγκα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια