Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλβέρτης: «Με βραδιές σαν αυτή είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός»

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντίπαλος, γεγονός πο...

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντίπαλος, γεγονός που τόνισε και ο… περήφανος Παναθηναϊκός Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Λίγα λεπτά μετά την συγκινητική βραδιά και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε του «Ζοτς», ο κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα,, θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός κι ανήκω σ' αυτό το σωματείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βραδιές σαν τη σημερινή δείχνουν την αγάπη και την αναγνώριση σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει. Μπράβο σε όλους! Στον κόσμο, που ήταν εδώ κι αποθέωσε τον Ζέλικο, στη διοίκηση, στους ανθρώπους που τα έζησαν αυτά. Είναι απ' τις ιδιαίτερες στιγμές στον αθλητισμό. Πάνω απ' τις νίκες κι απ' τις κούπες, μένουν οι αληθινές σχέσεις».

Ενώ αναφερόμενος στη νίκη και το αγωνιστικό μέρος επεσήμανε: «Ξέραμε ότι δεν είχαμε περιθώρια γι' απώλειες. Έπρεπε να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και τα καταφέραμε. Είχαμε θέληση και πάθος. Είχαμε τον Μάικ (σ.σ. Μπράμος) σε μεγάλη βραδιά. Ακόμη κι ο Λουκάς (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης) έπαιξε τραυματίας από χθες ένα λεπτό και πρόσφερε. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε ένα δύο πράγματα στην ήδη πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει απ' τον κόουτς Πεδουλάκη και να παίξουμε καλύτερα επιθετικά. Να κρατήσουμε την αμυντική ταυτότητά μας και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν είναι όνειρο για εκείνον να ζήσει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έζησε ο «Ζοτς», είπε: «Είμαι περήφανος, που ανήκω σ' ένα σωματείο, που ανταποδίδει την αγάπη. Ωραίες βραδιές, που χαίρεσαι να 'σαι στο γήπεδο».

Σχετικά με τα καλά λόγια που είπε για εκείνον ο Ομπράντοβιτς όπως όταν ρωτήθηκε αν θα επιστρέψει και εκείνος είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλά χέρια, ο Αλβέρτης σχολίασε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας κάθε ημέρα. Με τον Ζέλικο η σχέση είναι ξεχωριστή. Να 'ναι καλά».

Όσο για το αν του φάνηκε ότι η ατμόσφαιρα επηρέασε αρνητικά τη Φενέρ, επεσήμανε: «Τέτοιες καταστάσεις επηρεάζουν. Θέλαμε να απεμπλακούμε αγωνιστικά απ' αυτή την ιστορία. Τα καταφέραμε κι ήμασταν συγκεντρωμένοι. Την επόμενη φορά πιο έτοιμοι».

Ενώ για το αν του είπε κάτι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Φυσικά ό,τι χρειαστούμε θα ρωτήσουμε τον κόουτς. Πάντα με τις ευλογίες του (σ.σ. γέλια)».

Όσον αφορά το πώς φαντάζεται τον εαυτό του στο μέλλον και αν τον σκέφτεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Όταν κλήθηκα να αναλάβω, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο χρόνος πίεζε και πήραμε μία απόφαση. Πρώτα ο Θεός, θα την εκτελέσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, θα πούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι;».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται που πλέον ο Παναθηναϊκός έχει αντίπαλο τον Ομπράντοβιτς, σχολίασε: «Την πρώτη κρυάδα την πήρα στον πρώτο γύρο. Ήταν δύσκολο για όλους. Λες "έχουμε έρθει για μία αποστολή. Η δουλειά μας, δουλειά κι η φιλία κι η αγάπη, φιλία κι αγάπη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια