Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Απαρτία με Κολοσσό και το μυαλό στη Μάλαγα

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Βαρκελώνη εκτός από αγωνιστική ανασύνταξη δεν έφερε αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Φραγκίσκος Αλβέρτ...


Η επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Βαρκελώνη εκτός από αγωνιστική ανασύνταξη δεν έφερε αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σημείωσε απαρτία και για το αυριανό(31/3, 19:15, Δημόσια Τηλεόραση) παιχνίδι με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη με την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «ανάσα» χάρη στο ρεπό του Σαββάτου και σήμερα επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ όπου σημειώνοντας απαρτία προετοιμάστηκαν για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό για την 23η αγωνιστική.

Ωστόσο, η σημερινή προπόνηση δεν συμπεριλάμβανε μόνο… Κολοσσό αλλά και αρκετή δόση από Μπαρτσελόνα καθώς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ μίλησαν με τους παίκτες για όσα αλλά και όσα δεν έγιναν στον αγώνα με τους Καταλανούς. Και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά καθώς μετά την… παρένθεση με τον Κολοσσό για την Α1 ακολουθεί το παιχνίδι της… πρόκρισης με την Μάλαγα καθώς με νίκη ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει την συμμετοχή του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης μέσα στο «σπίτι» τους δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη και για αυτό αύριο με τον Κολοσσό θέλουν να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση και ουσιαστικά να κάνουν μια καλή προπόνηση ενόψει της Μάλαγα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια