Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τρίκαλα: «Συγγνώμη στον Ολυμπιακό, θα απομονώσουμε τους ανεπιθύμητους»

Κάποιοι φίλαθλοι των Τρικάλων φρόντισαν να χαλάσουν την καλή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για αυτό η διοίκηση τω...


Κάποιοι φίλαθλοι των Τρικάλων φρόντισαν να χαλάσουν την καλή εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και για αυτό η διοίκηση των Θεσσαλών με ανακοίνωσή της τόνισε πως θα απομονώσει τους ανεπιθύμητους ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε πως το παιχνίδι δεν ήταν γιορτή όπως θα έπρεπε και πως αποχωρώντας η ομάδα του από το παρκέ δέχθηκε φτυσιές, ρίψη αντικειμένων και ρατσιστικές συμπεριφορές. Λίγη ώρα μετά η διοίκηση των Τρικάλων μέσω ανακοίνωσής της αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε να απομονώσει τους λίγους ανεπιθύμητους που είχαν αυτή την συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των Τρικάλων αναφέρει:
«H KAE Τρίκαλα BC Aries καταδικάζει απερίφραστα τους λίγους κακούς φιλάθλους που με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα της γιορτής που παρατηρείται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Το χειροκρότημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων στην ομάδα του Ολυμπιακού και οι δεκάδες φίλαθλοι που περίμεναν στο τέλος έξω από το γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους Πρωταθλητές Ευρώπης δείχνει πως ο κόσμος των Τρικάλων και αγαπά το μπάσκετ και σέβεται τις αξίες. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μπαρτζώκα, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του Ολυμπιακού που ταλαιπωρήθηκαν από τους λίγους αυτούς «φιλάθλους» τους οποίους και θα φροντίσουμε να απομονώσουμε από την οικογένεια μας. Το μπάσκετ στα Τρίκαλα είναι γιορτή, το κατακτήσαμε αυτό όλοι μαζί με μεγάλο αγώνα και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και σε αυτή τη γιορτή είναι ανεπιθύμητοι όσοι δεν σέβονται τον αντίπαλο και δεν αντιλαμβάνονται ότι αθλητισμός και πολιτισμός είναι έννοιες ταυτόσημες».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια