Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλβέρτης: «Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες με τη Μάλαγα»

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Κολοσσό αλλά και για τον πολύ μεγάλο αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα το βρ...

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Κολοσσό αλλά και για τον πολύ μεγάλο αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο κόουτς του Εξάστερου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στη διαφορετική εμφάνιση στα δύο ημίχρονα του σημερινού αγώνα με τους Ροδίτες αλλά και στο πολύ κρίσιμο για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας παιχνίδι με τη Μάλαγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο ημίχρονο μαζί με την καλή επίθεση δεν δούλευε η άμυνα. Δεν προσπαθήσαμε αρκετά, για αυτό ο Κολοσσός Ρόδου ήταν μαζί μας στο σκορ. Το θετικό είναι πως παρά την πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την ίδια επίθεση κι ακόμη καλύτερα. Το ματς της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμαστε 40 λεπτά συγκέντρωση, να βγάλουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας και να δούμε τι θα γίνει. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου, ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε στο δεύτερο. Το ματς αυτό αποτελεί παρελθόν για εμάς, κρατάμε τα θετικά στοιχεία και περιμένουμε το παιχνίδι της Πέμπτης»


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια