Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δέδας: «Δεν ξέρω αν αυτό που έκανε ο Τσαϊρέλης θα μπορούσε να το κάνει κάποιος άλλος»

Σε δεύτερη μοίρα έβαλε το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την ήττα των Θεσσαλονικιών καθώς ο Γι...

Σε δεύτερη μοίρα έβαλε το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την ήττα των Θεσσαλονικιών καθώς ο Γιώργος Δέδας προτίμησε να σταθεί στον επαγγελματισμό του Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο έμπειρος φόργουορντ δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στη Νέα Σμύρνη αφού έδωσε συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την απώλεια της μητέρας του στη συνέχεια στάθηκε στον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος παρόλο που το Σάββατο έχασε τον πατέρα του και την Κυριακή το μεσημέρι έγινε η κηδεία, σήμερα αγωνίστηκε κανονικά πραγματοποιώντας μάλιστα και καλή εμφάνιση.

«Επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, θέλω να πω συλλυπητήρια στον κ. Σφαιρόπουλο. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά γνωριζόμαστε πάνω από 10 χρόνια και με τον ίδιο, αλλά και με τον αδερφό του. Θέλω να πω κάτι και για τον Μάικ τον Τσαϊρέλη. Ήμασταν χθες όλη η ομάδα στην κηδεία του πατέρα του, ο Μιχάλης ήταν μαζί μας, έπαιξε όσο μπορούσε και δεν ξέρω εάν αυτό που έκανε θα μπορούσε να το κάνει άλλος άνθρωπος. Το ματς ήταν εκπληκτικό σε διακύμανση. Αντάξιο των θέσεων των δύο ομάδων και του μπάσκετ που παίζουμε. Λογικά αφήσαμε την 3η θέση, οπότε πάμε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε για να βγούμε τέταρτοι για να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν για να γυρίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Δέδας.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια