Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μίνιτς: «Ήταν σαν να κέρδισαν οι παίκτες μου»

Μπορεί ο Άρης να έχασε από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο αλλά με δεδομένο ότι διεκδίκησε τη νίκη από την αρχή ως τα τελευταία δευτερόλεπ...

Μπορεί ο Άρης να έχασε από τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο αλλά με δεδομένο ότι διεκδίκησε τη νίκη από την αρχή ως τα τελευταία δευτερόλεπτα ο Μίλαν Μίνιτς είχε κάθε λόγο να δηλώνει ευχαριστημένος.

Ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει κίνητρο να παίξει καλό μπάσκετ. Ήθελε μυαλό αλλά το σώμα δεν άκουσε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μυαλό, βάλαμε πολλά εύκολα καλάθια στη δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ενέργεια και το μυαλό. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα, μας έκοψαν την κίνηση των γκαρντ μακριά από την μπάλα κι έτσι το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν σαν να κέρδισαν σήμερα γιατί έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μεγάλο κέρδος για μας».

Γκίκας: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Ο Νίκος Γκίκας μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Άρη έκανε λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη της ομάδας του αλλά και για πέντε «τελικούς» που ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με σημαντικές απουσίες και στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τους εναπομείναντες χειριστές της μπάλας. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό παρόλα αυτά είχαμε πρόβλημα στο χαμηλό ποστ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Έρχονται πέντε τελικοί και με ανάλογες εμφανίσεις θα τα πάμε καλύτερα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος. Είναι πιο έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια