Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ο Ολυμπιακός τη δύσκολη νίκη, ο Άρη τις εντυπώσεις

Με μεγάλη δυσκολία ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το Αλεξάνδρειο επικρατώντας του αξιέπαινου Άρη με 64-59 στην αυλαία της 21 ης αγωνιστική...

Με μεγάλη δυσκολία ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το Αλεξάνδρειο επικρατώντας του αξιέπαινου Άρη με 64-59 στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής και οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν τη γκέλα ενόψει και της Λαμποράλ Κούτσα.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Άρης καθώς ξεκίνησε με ένα 5-0 ενώ σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά απάντησαν με το 5-7 όμως από κει και μετά οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα που έφτασε και στο +5(16-11). Μάλιστα, η πρώτη περίοδος έκλεισε με το 18-17 που οι δύο ομάδες εξαιτίας ενός επιθετικού μπλακ άουτ διατήρησαν από το 8ο λεπτό.

Μπαίνοντας στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Σλούκα πέρασε μπροστά ενώ με συνεχόμενους πόντους του διεθνή γκαρντ έπαιρνε μια διαφορά 2-3 πόντων στην οποία όμως ο Άρης απαντούσε άμεσα με αποτέλεσμα και το δεύτερο μέρος του αγώνα να είναι ντέρμπι. Μάλιστα, με τον Βεζένκοφ να είναι σε πολύ καλή μέρα, ο Άρης προηγήθηκε και στο ημίχρονο με το 40-36.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε καθώς το ντέρμπι συνεχίστηκε. Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στην τρίτη περίοδο και μπήκαν στο σκορ μετά τα δύο πρώτα λεπτά ενώ και στη συνέχεια είχαν κάποια μικρά επιθετικά μπλακ άουτ. Ωστόσο, ο Άρης ήταν λίγο καλύτερος και έτσι διατήρησε το προβάδισμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε με το ενδεικτικό 52-48.

Με συνεχόμενους πόντους από τον Μούρτο, οι Θεσσαλονικείς πήγαν στο +5(56-51) στο 33ο λεπτό αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα 5-0 για την ισοφάριση στα μισά της τελευταίας περιόδου. Λίγο αργότερα χάρη σε ένα 4-0 από τον Ντάνστον οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν με το 58-62 στο 38’ ενώ με τον Αμερικανό να το έχει πάρει προσωπικά ο Ολυμπιακός «απέδρασε» τελικά με τη νίκη με 64-59 από το Αλεξάνδρειο.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 40-36, 52-48, 59-64

Άρης (Μίνιτς): Μποχωρίδης 8, Βεζένκοφ 15, Πελεκάνος 9, Ασημακόπουλος, Χαρίσης 6, Αθηναίου 5, Γκίκας 6, Σαρικόπουλος 2, Μούρτος 8.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Περπέρογλου 2, Σλούκας ,8 Ντάνστον 17, Παπαπέτρου 3, Πέτγουεϊ 5, Κόλινς 2, Σίμονς 1, Λοτζέσκι 15, Αγραβάνης, Μάντζαρης 7, Καββαδάς 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια