Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Τιμά τα «αστέρια» της κατάκτησης του Κόρατς με την επετειακή φανέλα

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας θα θυμηθούν στον ΠΑΟΚ καθώς η ΚΑΕ θα τιμήσει τα μέλη της ομάδας που πριν 20 χ...

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας θα θυμηθούν στον ΠΑΟΚ καθώς η ΚΑΕ θα τιμήσει τα μέλη της ομάδας που πριν 20 χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς με την δημιουργία μιας ειδικής επετειακής φανέλας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης 18 Μαρτίου στο κλειστό της Πυλαίας θα παρουσιαστεί η ειδική επετειακή φανέλα με την οποία η φετινή ομάδα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου με τη Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, αποφάσισε να τιμήσει την σπουδαία αυτή στιγμή στην πολύχρονη και ένδοξη ιστορία του συλλόγου, με την δημιουργία μία ειδικής επετειακής φανέλας για την πρώτη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την επετειακή φανέλα που είναι παρόμοια με αυτήν της Τεργέστης, στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (22/3) απέναντι στη Νέα Κηφισιά.

Η παρουσίαση της ειδικής επετειακής φανέλας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 στις 13:00 στο PAOK Sports Arena».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια