Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φώτσης: «Είναι περίεργο αλλά ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής της Φενέρ και εμείς παίκτες του Παναθηναϊκού»

Μια ιδιαίτερη στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει ο Αντώνης Φώτσης και οι παλαιότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς αύριο(20/13, 21:45) θα υπ...


Μια ιδιαίτερη στιγμή ετοιμάζεται να ζήσει ο Αντώνης Φώτσης και οι παλαιότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς αύριο(20/13, 21:45) θα υποδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντίπαλος, γεγονός που όπως παραδέχθηκε ο διεθνής φόργουορντ είναι περίεργο.

Η Φενέρμπαχτσε ήρθε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο αλλά και ιδιαίτερο παιχνίδι για τους «πράσινους» λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μιλώντας λοιπόν, στα ΜΜΕ λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο εκ των αγαπημένων παικτών του «Ζοτς», τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Έρχεται ως αντίπαλος σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε τη νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Είναι περίεργο που θα δούμε τον Ομπράντοβιτς αντίπαλο εδώ, αλλά έτσι είναι η ζωή. Έχουμε ζήσει μαζί πολύ μεγάλες στιγμές τα χρόνια που ήταν εδώ. Τώρα είναι προπονητής της Φενέρ κι εμείς παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο καθένας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του».

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν βοηθά το γεγονός ότι ξέρουν κάποια πράγματα για τον τρόπο σκέψης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε: «Το να γνωρίζεις κάποια πράγματα βοηθάει κάπως, αλλά με έναν τέτοιο προπονητή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στο παρκέ. Πρέπει να δώσεις το 120% για να έχεις μια ελπίδα μέσα στο παιχνίδι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια