Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλβέρτης: «Ιδιαίτερη στιγμή αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες σκέψεις»

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερο και πολύπλοκο παιχνίδι λόγω της κρισιμότητας του αλλά και του Ζέλικο Ομπράν...

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερο και πολύπλοκο παιχνίδι λόγω της κρισιμότητας του αλλά και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλώντας για τον αυριανό (20/3, 21:45) αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έδωσε ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα με τον ερχομό του Ομπράντοβιτς, τα συναισθήματά του για την υποδοχή του Σέρβου κόουτς αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα.

Όταν λοιπόν, αρχικά ρωτήθηκε για την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα, την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε: «Έτσι κι αλλιώς θα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, απλά τώρα έγινε λίγο πιο πολύπλοκο το όλο θέμα. Μην λέμε τα ίδια πράγματα, ξέρουμε τι ήταν και τι είναι ο Ζέλικο για τον Παναθηναϊκό. Και ξέρουμε και τι είναι για εμάς που ζήσαμε 13 χρόνια δίπλα του. Είναι ιδιαίτερο και από βαθμολογικής σημασίας και από συναισθηματικής πλευράς το παιχνίδι. Εμείς "καιγόμαστε" για τον αγώνα όπως κι εκείνοι. Πρέπει να νικήσουμε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Και πρέπει να αφήσουμε έξω από τη λογική του παιχνιδιού οτιδήποτε μπορεί να μας επηρεάσει. Το έχουμε ξαναπεί ότι είμαστε καταδικασμένοι να πηγαίνουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Σχετικά με το ποιον θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα αύριο στο γήπεδο με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς, ανέφερε: «Αυτές οι καταστάσεις κρύβουν κάποιες παγίδες. Είναι κάτι που θα φανεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές και να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε».

Όσον αφορά το τι σημαίνει για τον ίδιο η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ και ο ξεχωριστός αυτός αγώνας, ο «Φράγκι» σχολίασε: «Αρχικά εκτός από μπάσκετ, νίκες, ήττες και ομάδες, χαίρομαι που θα δω έναν άνθρωπο που έχομε ζήσει τόσα πολλά. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή γιατί μιλάμε για έναν προπονητή που κοουτσάρει χρόνια κι έχει κατακτήσει τα πάντα, ενώ εγώ βρίσκομαι στον πάγκο μόνο για δύο αγώνες. Δεν υπάρχουν όμως περιθώρια και χρόνος για άλλες σκέψεις. Ότι κι αν γίνει πριν ή τώρα ή μετά θα τελειώσουν μόλις μπούμε στο γήπεδο. Και από την πλευρά του και από πλευρά μας».

Κλείνοντας μιλώντας για το αγωνιστικό μέρος και την αυριανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επεσήμανε: «Παραμένει μια επικίνδυνη ομάδα, έχει καλούς παίκτες, μεγάλο ρόστερ. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην αμυντική τακτική μας και να μπορέσουμε να τρέξουμε για κάποιους αιφνιδιασμούς. Παρά τις απουσίες, η ομάδα είναι ενωμένη και μαζί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια