Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Μέσα ο Σπανούλης, εκτός ο Πρίντεζης

Με τον Βασίλη Σπανούλη να προπονείται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και τον Γιώργο Πρίντεζη να παραμένει εκτός συνεχίστηκε η προετοιμασία...


Με τον Βασίλη Σπανούλη να προπονείται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και τον Γιώργο Πρίντεζη να παραμένει εκτός συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Μετά την απουσία του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, εκτός απροόπτου την Παρασκευή ο Βασίλης Σπανούλης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση καθώς για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμμετείχε σε όλη την προπόνηση των «ερυθρολεύκων».

Αντίθετα, ο Γιώργος Πρίντεζης που υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες προέρχονται από ένα ράγισμα στα πλευρά δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει μέχρι και την αυριανή προπόνηση για να δει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του, τον διεθνή φόργουορντ.


Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας από σήμερα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και εξαιτίας της δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια