Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ και η μαγική υποδοχή ! (photos)

Είναι πια γεγονός ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε όμως ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, το...


Είναι πια γεγονός ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε όμως ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, του έχουν επιφυλάξει θερμή υποδοχή και το scorernews.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν.

Ο πολυαγαπημένος κόουτς θα βραβευθεί στη διάρκεια του ημιχρόνου από την ΚΑΕ αλλά και τους φιλάθλους ενώ ήδη τα… σπουδαία έχουν αρχίσει.

Είμαστε μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και το ΟΑΚΑ γεμίζει με γοργούς ρυθμούς ενώ ένα εξαιρετικό και τεράστιο πανό που αναφέρει «King is back» έκανε την εμφάνισή του στις κερκίδες πίσω από την γραμματεία και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε από την φωτογραφία που ανεβάσαμε.

45 λεπτά πριν το τζάμπολ του ιδιαίτερου και καθοριστικού για τον Παναθηναϊκό αγώνα και ήδη στο ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου 12.000 φίλαθλοι της ομάδας. Μάλιστα, όλο και αυξάνονται αφού είναι ήδη γνωστό πως υπήρξε sold out στα εισιτήρια.

9:14 Μόλις μπήκαν στο παρκέ οι δύο ομάδες μαζί και η FUN PATROL. Ο "Ζοτς" αναμένεται...

9:28 Η είσοδος του Φραγκίσκου Αλβέρτη με τους "πράσινους" να τραγουδούν "Φραγκίσκος Αλβέρτης παραπαπέρουμ παρούμ" και το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο.

9:35 Και ναι έφτασε η μεγάλη στιγμή ! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεπροβάλει από την φυσούνα και το ΟΑΚΑ παίρνει "φωτιά" ! Κάτω από το θερμότατο χειροκρότημα και με το σύνθημα "Γύρνα σπίτι σου Ζέλικο Θεέ" διέσχισε το παρκέ και μέχρι να κατευθυνθεί στον πάγκο της Φενέρ σήκωσε αρκετές φορές το χέρι του για να χαιρετήσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, όταν πια πήγε στον πάγκο της Φενέρ δεν έκατσε και πολύ και κάτω από τις επεφημίες και αφού πρώτα ήπιε λίγο νερό στη συνέχεια σηκώθηκε ξανά για να χαιρετήσει τον κόσμο.

9:40 Κατά την παρουσίαση της Φενέρ, οι παίκτες αποδοκιμάζονται ενώ στο άκουσμα του ονόματος του Ομπράντοβιτς τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα εντάθηκαν.



Αρχίζει ο αγώνας και πλέον περιμένουμε το ημίχρονο για την βράβευση του σπουδαίου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

10:44 Και έφτασε η στιγμή... Η βράβευση ξεκινάει με ένα βίντεο αφιερωμένο στον Ομπράντοβιτς να παίζει στο video wall του κλειστού και στη συνέχεια Παύλος, Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος στο παρκέ μαζί με τον "Ζοτς" ! Η οικογένεια Γιαννακόπουλου άκρως συγκινημένη μάλιστα ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, παρέδωσε στον Σέρβο κόουτς μια ανθοδέσμη και μια τιμητική πλακέτα με το Τριφύλλι και όταν εκείνος τα παρέλαβε και πήρε το μικρόφωνο να μιλήσει στον κόσμο τότε "ράγισαν" καρδιές στο ΟΑΚΑ. Κάτι παραπάνω από συγκινημένος, ο λατρεμένος Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε να μιλάει στα αγγλικά, πολύ γρήγορα όμως στα ελληνικά είπε "Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε οι καλύτεροι. Σας αγαπάω πάρα πάρα πάρα πολύ ! Σας ευχαριστώ !". Εν τω μεταξύ, εκτός από την οικογένεια Γιαννακόπουλου τον βράβευσε και αντιπροσωπεία των φιλάθλων του Τριφυλλιού, οι οποίοι με την πιο δυνατή τους φωνή, έλεγαν ξανά και ξανά "Φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε".










Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια