Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σε... mood διακοπής και τώρα τρέχει ο Παναθηναϊκός (pics)

Στην 15νθήμερη διακοπή της Ευρωλίγκας και της Basket League έμεινε ο Παναθηναϊκός καθώς με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εμφανίσ...



Στην 15νθήμερη διακοπή της Ευρωλίγκας και της Basket League έμεινε ο Παναθηναϊκός καθώς με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε κακός με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 78-61 από την Κίμκι στη Μόσχα και πλέον δυσκόλεψε και άλλο ο στόχος της πρώτης τετράδας. Ντεμπούτο για Τζέιμς και Πέιν. 

Ο Εξάστερος δεν μπήκε δυνατά με την διακοπή της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος αντίθετα επέστρεψε άσχημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καθώς εμφανίστηκε κακός στο παιχνίδι με την Κίμκι στη Μόσχα και πλέον μπήκε σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες όσον αφορά τον στόχο της πρώτης τετράδας. Οι “πράσινοι” δεν είχαν σε καλή μέρα τον ηγέτη τους, τον Νικ Καλάθη ενώ από το “ναυάγιο” στη Ρωσία “διασώθηκαν” οι Τζέιμς, Σίνγκλετον και Ντένμον. Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το +28 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ και πλέον η ρωσική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη νίκη της αυτή “έπιασε” τους “πράσινους” στην 4η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας στην οποία ισοβαθμούν μαζί και με την Ζαλγκίρις.

Ο αγώνας...

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός Superfoods βρέθηκε στην θέση του “κυνηγού” καθώς η Κίμκι μπήκε δυνατά με το “καλημέρα” και ήδη στο πρώτο τετράλεπτο ήταν στο +8(14-6). Οι Ρώσοι διατήρησαν τη διαφορά και στο έβδομο λεπτό ήταν στο 21-13 ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 24-18.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Παναθηναϊκό Superfoods στη δεύτερη περίοδο καθώς όσο οι “πράσινοι” δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό οι γηπεδούχοι διατήρησαν με άνεση τα ηνία. Μάλιστα, δεν άργησε να έρθει και η πρώτη διψήφια διαφορά με το 28-18 στο 12' και παρόλο που στη συνέχεια με τον Βουγιούκα να κάνει πολύ καλή δουλειά κάτω από το καλάθι με την είσοδό του στο παιχνίδι ο Εξάστερος μείωσε στους 3(30-27) στα μισά της περιόδου οι Ρώσοι δεν... ανησύχησαν περισσότερο. Με ένα σερί 8-0 πήγαν στο +11(38-27), στο 19' έφτασαν στο +14(44-31) ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την μεγαλύτερη διαφορά το +15 και το 46-31.

Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με την επιστροφή από τα αποδυτήρια καθώς αν και οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερα λάθη από τους “πράσινους” ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν τα εκμεταλλεύτηκε επίσης δεν μπόρεσε να βρει τρόπο αντίδρασης στην κακή του μέρα και μοιραία η Κίμκι εξακολούθησε να έχει με άνεση τα ηνία. Μάλιστα, με τον Σβεντ να είναι ασταμάτητος οι Ρώσοι εκτόξευσαν τη διαφορά στο +20(55-35) στο 26' και μετέτρεψαν τον αγώνα σε “περίπατο”. Στη συνέχεια, ο Εξάστερος εμφάνισε μικρά σημάδια ανάκαμψης και μείωσε στους 14(60-46) όμως δεν πέτυχε κάτι περισσότερο και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 63-46.

Πλέον, μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με το +17 των Ρώσων και ενώ το “ξέσπασμα” που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν ερχόταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Κίμκι διατήρησε τα ηνία χωρίς να... αγχωθεί και τελικά η νίκη ήρθε με το 78-61.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61

Κίμκι (Μπαρτζώκας): Χάνεικατ 9, Ρόμπινσον 2, Σβεντ 20, Μόνια 4, Τοντόροβιτς, Τόμας 7, Τζένκινς 9, Άντερσον 4, Γκιλ 16, Μάρκοβιτς 7.

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Βουγιούκας 7, Καλάθης 2, Παππάς, Ρίβερς 5, Γκιστ 7, Σίνγκλετον 14, Ντένμον 11, Αντετοκούνμπο 2, Λεκαβίτσιους, Πέιν 2, Τζέιμς 11, Μήτογλου.




Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια