Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Α1: Το φινάλε της κανονικής διάρκειας, οι υποβιβασμοί και τα ζευγάρια των πλέι οφ

Η κανονική διάρκεια της Βasket League ΟΠΑΠ έλαβε τέλος με τους Ηλυσιακό και Ίκαρο Χαλκίδας να είναι τελικά οι δύο ομάδες που υποβιβάζο...



Η κανονική διάρκεια της Βasket League ΟΠΑΠ έλαβε τέλος με τους Ηλυσιακό και Ίκαρο Χαλκίδας να είναι τελικά οι δύο ομάδες που υποβιβάζονται στην Α2 και με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Νέα Κηφισιά, ΚΑΟΔ, Άρη και Απόλλωνα να συνεχίζουν στα πλέι οφ.

Η τελευταία… στροφή της Α1 των Ανδρών είναι πια παρελθόν καθώς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε σήμερα και μετά και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής, οι Ηλυσιακός και Ίκαρος Χαλκίδας αποχαιρετούν την μεγάλη κατηγορία και υποβιβάζονται στην Α2.

Από κει και πέρα, η σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα για τους Ρέθυμνο, Κολοσσό, Τρίκαλα και Πανελευσινιακό που τερμάτισαν από την ένατη έως και την δωδέκατη θέση ενώ εκτός στα πλέι οφ εκτός από τους δύο «αιωνίους» πέρασαν και οι Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Νέα Κηφισιά, ΚΑΟΔ, Άρης και Απόλλων Πάτρας.

Πλέον, οι οκτώ φιναλίστ μπαίνουν στη «μάχη» των πλέι οφ από την ερχόμενη Τρίτη, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες και τους αγώνες να έχουν οριστεί εκτός από την Τρίτη, για την Πέμπτη και το Σάββατο της επόμενης εβδομάδας. Όσον αφορά τα ζευγάρια που προέκυψαν αυτά είναι: Παναθηναϊκός-Απόλλων, Ολυμπιακός-Άρης, Πανιώνιος-ΚΑΟΔ και ΠΑΟΚ-Νέα Κηφισιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:
Κολοσσός-Άρης 72-69
Ρέθυμνο-Ηλυσιακός 63-62
Τρίκαλα-ΚΑΟΔ 103-108
Απόλλων-Παναθηναϊκός 79-95
Πανελευσινιακός-Κηφισιά 63-71
ΠΑΟΚ-Ίκαρος 88-74
Ολυμπιακός-Πανιώνιος

Η βαθμολογία σε 26 αγώνες:
1. Παναθηναϊκός 51
2. Ολυμπιακός 48
3. Πανιώνιος 45
4. ΠΑΟΚ 41
5. Νέα Κηφισιά 39
6. ΚΑΟΔ 39
7.Άρης 38
8. Απόλλων 37
9. Ρέθυμνο 36
10. Κολοσσός 36
11. Τρίκαλα 35
12. Πανελευσινιακός 33
13. Ηλυσιακός 33
14. Ίκαρος 33

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Α1:
Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών
Ολυμπιακός - Άρης
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ - Νέα Κηφισιά

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια