Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Χαλαρά τον Πανιώνιο πριν τα πλέι οφ

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ επικρατώντας με 76-66 του Πανιωνίου στην τελευταία ...

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ επικρατώντας με 76-66 του Πανιωνίου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ουσιαστικά έπαιξαν απελευθερωμένες από την πίεση του αποτελέσματος. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο ΣΕΦ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μάλιστα να ξεκουράζει τον Βασίλη Σπανούλη, δίνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν από νωρίς σε διψήφια διαφορά και χωρίς να πατήσουν «γκάζι» δεν ένιωσαν καμία… ενόχληση από τον Πανιώνιο ο οποίος αν και παρέμεινε σχετικά κοντά δεν κατάφερε να περάσει ούτε μια φορά μπροστά. Με άνεση λοιπόν, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 76-66 και πλέον οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για τα πλέι οφ που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 42-38, 63-55, 76-66

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Περπέρογλου 2, Πέτγουεϊ 4, Σπανούλης 9, Σλούκας 11, Πρίντεζης 7, Ντάνστον 12, Σίμονς 4, Κόλινς 9, Κατσίβελης, Μάντζαρης, Λοτζέσκι 12, Καββαδάς 6.


Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Αθανασούλας, Μίλμπουρν 7, ΜακΚόλουμ 18, Ντούβνιακ 6, Λάνγκφορντ 13, Κάρτερ 4, Μπατής 6, Κυρίτσης 2, Μισέλ 3, Σίμτσακ 2, Σαλούστρος 5, Σκορδίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια