Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Πλήρης και αποφασισμένος για το 3-1

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του Βασίλη Καβαδά ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αυριανό (...

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του Βασίλη Καβαδά ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον αυριανό (01/06, 19:45, ΝΕΡΙΤ) τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Μετά το «σπάσιμο» της έδρας των «πράσινων», η σειρά βρίσκεται στο 2-1 και ο Ολυμπιακός απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος γεγονός που έχει ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ωστόσο άπαντες προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα.

Με χαμηλούς τόνους αλλά και μεγάλη αισιοδοξία λοιπόν, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Οι Ματ Λοτζέσκι και Μάρντι Κόλινς που τις τελευταίες μέρες ένιωσαν μικρές ενοχλήσεις προπονήθηκαν κανονικά και ο μοναδικός που απουσίασε ξανά ήταν ο τραυματίας Βασίλης Καββαδάς.

Εν τω μεταξύ, στην σημερινή τελευταία προπόνηση βρέθηκαν και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν την στήριξή τους στους «ερυθρόλευκους» και τους ευχήθηκαν ενόψει του αυριανού κρίσιμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τελικού.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια