Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Λάσμε, Γκιστ, Ματσιούλις αλλά παίζουν στο ΣΕΦ

Με τα προβλήματα να συνεχίζονται καθώς οι Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πα...


Με τα προβλήματα να συνεχίζονται καθώς οι Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον (01/06, 19:45, ΝΕΡΙΤ) κρίσιμο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μετά το 2-1 των «ερυθρολεύκων» στη σειρά των τελικών οι «πράσινοι» καλούνται αύριο να κάνουν το «break» και να επιστρέψουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ και εκεί μαζί με τον κόσμο τους να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Η… αποστολή τους δεν είναι εύκολη καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να «αυτοκτονήσει» μέσα στο «σπίτι» του ωστόσο στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για να φύγουν με το «διπλό» από το ΣΕΦ.

Το έργο τους όμως γίνεται ακόμα δυσκολότερο καθώς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είδε τους τραυματίες Λάσμε, Γκιστ και Ματσιούλις μετά την χθεσινή τους απουσία να επιστρέφουν στις προπονήσεις όμως και οι τρεις δεν κατάφεραν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα των «πράσινων». Και οι τρεις έβγαλαν ένα μέρος της σημερινής προπόνησης ωστόσο εκτός απροόπτου αύριο θα είναι στη διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Εν τω μεταξύ, όπως συμβαίνει πάντα πριν από τέτοια παιχνίδια, και πριν από τον αυριανό τελικό οι παίκτες και οι προπονητές θα καταλύσουν απόψε σε γνωστό ξενοδοχείο από όπου αύριο το απόγευμα θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για το ΣΕΦ.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια