Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανακοινώθηκε ο Κούρος στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος απέκτησε τον 21χρονο Αλέξανδρο Κούρο Η ανακοίνωση του Ατρομήτου «Αλέξανδρε καλώς όρισες! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην π...

Ο Ατρόμητος απέκτησε τον 21χρονο Αλέξανδρο Κούρο

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

«Αλέξανδρε καλώς όρισες! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κούρο.

Η διαρκής εξέλιξη, τα αδιαμφισβήτητα προσόντα, το νεαρό της ηλικίας και η ποιότητα χαρακτήρα αποτέλεσαν τα συνδυαστικά στοιχεία για την ένταξη του ποδοσφαιριστή, που αποτελούσε μετεγγραφικό στόχο και άλλων ΠΑΕ της Super League, στην «οικογένεια» του Ατρόμητου.

Ο Αλέξανδρος Κούρος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου» αναγράφεται στην ανακοίνωση του «αστεριού» για τον Κούρο.

Κάποια στοιχεία για τον παίκτη:

O Αλέξανδρος Κούρος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στα Αστέρια Δραπετσώνας (Β' κατηγορία Πειραιά) και μεταγράφηκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος πετυχαίνονται διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Την σεζόν 2012-13 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και την σεζόν 2013 -14 πραγματοποίησε 31 συμμετοχές.

Στον Ατρόμητο θ' αγωνίζεται με αριθμό φανέλας το νούμερο «3».

Δεν υπάρχουν σχόλια