Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παρέμεινε «ζωντανός» ο Πανιώνιος, μείωσε με ΠΑΟΚ - επεισόδιο με Κούπερ

«Ζωντανός» στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος παρέμεινε ο Πανιώνιος που επικρατώντας με 75-57 μείωσε τη σειρά των μικρ...


«Ζωντανός» στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος παρέμεινε ο Πανιώνιος που επικρατώντας με 75-57 μείωσε τη σειρά των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ. Αποβλήθηκε ο Κούπερ μετά από επεισόδιο με οπαδό των γηπεδούχων.

Ο Πανιώνιος «καιγόταν» για τη νίκη και έτσι από την αρχή του αγώνα μπήκε πιο δυνατά ενώ είχε τα ηνία σε όλο τον τρίτο μικρό τελικό. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο εξαιρετικές εμφανίσεις του και νίκες επί των «κυανέρυθρων» εμφάνισε το κακό του πρόσωπο και μοιραία ήρθε η ήττα.

Πλέον η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ και μεταφέρεται και πάλι στην Πυλαία όπου το απόγευμα της Κυριακής οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Αυτά ως προς το αγωνιστικό μέρος γιατί το σημερινό παιχνίδι είχε και ένα δυσάρεστο συμβάν. Συγκεκριμένα, ο Ντι Τζέι Κούπερ μετά από αρκετές βρισιές αλλά και φτυσιές που δέχθηκε από οπαδό του Πανιωνίου σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα είχε σαν αποτέλεσμα να μην αντέξει. Με το που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια ο Κούπερ κατευθύνθηκε προς τον συγκεκριμένο οπαδό και του ζήτησε εξηγήσεις.

Ακολούθησε ένταση στη γραμματεία μεταξύ του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενώ λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο οι διαιτητές απέβαλαν τον Κούπερ για την κίνηση του. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι οπαδός του Πανιωνίου έβρισε τον Κούπερ και στη συνέχεια τον έφτυσε. Ο Αμερικανός γκαρντ αντέδρασε βρίζοντας τον και απωθώντας τον.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 49-21, 64-40, 75-57

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 19, Σταμάτης, Ντούβνιακ 5, Κάρτερ 3, Μίλμπουρν 20, Αθανασούλας 4, Μπατής 3, Λάνγκφορντ 4, Μισέλ 7, Σίμτσακ 9, Σαλούστρος 1.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 7, Κούπερ, Χαραλαμπίδης 7, Τσόχλας 6, Βουτσίτσεβιτς 8, Τσαϊρέλης 7, Δέδας 6, Μαργαρίτης 5, Καλλές 4, Μπόγρης 6, Κασελάκης 1, Λιάπης.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια