Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αθανασούλας: «Να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημά μας»

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για την πρώτη φάση των πλέι οφ της φετινής Α1 και ο Γιάννης Αθανασούλας μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι με τον ΚΑ...

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για την πρώτη φάση των πλέι οφ της φετινής Α1 και ο Γιάννης Αθανασούλας μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ τόνισε πως πρέπει οι «κυανέρυθροι» να διατηρήσουν το πλεονέκτημα της έδρας για το οποίο πάλευαν όλη τη σεζόν.

Η πρώτη φάση των πλέι οφ ξεκινάει την προσεχή Τρίτη (6/5, 18:00) και ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΚΑΟΔ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην δεύτερη φάση.

Μιλώντας λοιπόν, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για τον πρώτο αγώνα με τους Δραμινούς, ο Γιάννης Αθανασούλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντιμετωπίζουμε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, που έδειξε σταθερότητα στην απόδοση της κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι οφ. Η Δράμα είναι ομάδα που στηρίζεται στα γκαρντ της, οι οποίοι είναι καλοί δημιουργοί. Συνηθίζει να παίζει με δύο πόιντ γκαρντ και να δίνει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να δώσουμε έμφαση στην άμυνα και να χαμηλώσουμε την παραγωγικότητα της προκειμένου να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα της έδρας, για το οποίο παλεύαμε όλη την σεζόν, και να κάνουμε το 1-0 στην σειρά».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να απευθύνει και κάλεσμα στους φιλάθλους του Πανιωνίου ώστε να στηρίξουν την ομάδα και στα πλέι οφ: «Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα πλέι οφ».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια