Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Γαμπιεράκης: «Ευχαριστώ και συγγνώμη»

Ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 και μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία επιστρέφει στην Α2 κα...


Ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1 και μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία επιστρέφει στην Α2 και ο πρόεδρος του Παντελής Γαμπιεράκης ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον κόσμο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιλισίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ηλυσιακού, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, έκανε λόγο για… ατυχία αλλά και για υπέρβαση και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας επειδή ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α1.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γαμπιεράκη έχει ως εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους ήταν για λίγο ή περισσότερο δίπλα μου, αυτά τα χρόνια και να τους συγχαρώ για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν υπό αντίξοες συνθήκες κι όχι μόνο στον οικονομικό τομέα. Δυστυχώς η τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη εδώ και καιρό κάτι που έγινε και στο τελευταίο μας παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην επαναλάβουμε την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων. Και με την τελευταία μας μάχη αποδείξαμε ότι ο Ηλυσιακός είναι τεράστιος σύλλογος και δεν χρειάζεται ούτε δέχεται χάρες από κανέναν! Η προσπάθεια που έγινε τον τελευταίο καιρό από τον Τζίμη Κουστένη μέχρι το τελευταίο μέλος της ομάδας για την υπέρβαση δεν έχει προηγούμενο… Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο μας γι’αυτό. Ευχαριστώ το Θεό για τις χαρές που μου έδωσε στον Ηλυσιακό και ελπίζω να βοηθήσει τον καθένα από εμάς που ζήσαμε αυτό το θρίλερ να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, τόσο προσωπικά όσο και ως ομάδα. Τα παιδιά, όλοι όσοι είναι στην ομάδα, για μένα είναι ήρωες κι αυτό τα λέει όλα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια