Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στις ομάδες για την αξιοπιστία

Οι ήττες των τριών ομάδων που πάλευαν για την παραμονή τους στην Α1 στην τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ απέδειξαν για άλλη...


Οι ήττες των τριών ομάδων που πάλευαν για την παραμονή τους στην Α1 στην τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ απέδειξαν για άλλη μια φορά την αξιοπιστία του ελληνικού μπάσκετ και για αυτό ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τις ομάδες.

Μέσω επίσημης δήλωσής του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο φετινό πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέδειξαν την αξιοπιστία που υπάρχει στο άθλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαλβατζάκη έχει ως εξής:
«Ο πρόεδρος Γ. Χαλβατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ συγχαίρουν και τις 14 ομάδες της Basket League ΟΠΑΠ για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος.

Η εξέλιξη των αναμετρήσεων της 26ης αγωνιστικής ενίσχυσε σημαντικά το κύρος και την αξιοπιστία του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ.

Καλή συνέχεια σε όλους».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια