Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πλέον για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1 όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας και το ίδιο μπορούν...


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πλέον για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1 όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας και το ίδιο μπορούν να κάνουν από σήμερα και οι φίλαθλοί του καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Η πρώτη φάση των πλέι οφ ξεκινάει την προσεχή Τρίτη και στο πλαίσιο αυτής ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο κόσμος του Τριφυλλιού λοιπόν, μπορεί να προετοιμάζεται για να δώσει το παρών στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων καθώς σήμερα κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της Τρίτης.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η  διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με τον Απόλλωνα Πατρών, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη (6/5, 7.15μ.μ.).

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

Αύριο (5/5) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. μέχρι τις 6μ.μ., ενώ την Τρίτη (6/5) από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ. Ακολούθως, από τις 3.30μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ». 


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια