Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Λώτσος: «Δεν υπάρχει συμφωνία της Εφές με τον Βεζένκοφ»

Τα… πράγματα στη θέση τους έβαλε ο μάνατζερ των Αλέξαντρου Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη καθώς εξήγησε πως δεν υπάρχει συμφωνία με κ...


Τα… πράγματα στη θέση τους έβαλε ο μάνατζερ των Αλέξαντρου Βεζένκοφ και Λευτέρη Μποχωρίδη καθώς εξήγησε πως δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα για τους δύο παίκτες και τόνισε πως και οι δύο θα περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τον Άρη.

Ο εκπρόσωπος των δύο ταλαντούχων παικτών, Νίκος Λώτσος μίλησε στον Sentra Fm με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ειδικά στην περίπτωση του Βεζένκοφ δεν κάνουν λόγο μόνο για ενδιαφέρον από συγκεκριμένες ομάδας αλλά και για συμφωνία με την Εφές. Ο κ. Λώτσος εξήγησε πως ενδιαφέρον υπάρχει όχι όμως και συμφωνία καθώς τόσο ο Βεζένκοφ όσο και ο Μποχωρίδης θέλουν πρώτα να δουν τι θα γίνει στον Άρη και μετά να πάρουν την απόφασή τους αν θα παραμείνουν ή αν θα φύγουν από την ομάδα της Θεσσαλονίκεις.

Αρχικά, λοιπόν, ο εκπρόσωπος των δύο παικτών τόνισε: «Δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή συμφωνία της Εφές με τον Βεζένκοφ. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Εφές όπως και από άλλες ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες. Στην παρούσα φάση, η θέση του παίκτη που μου την ανέφερε και χθες που είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία από τη Βουλγαρία όπου βρίσκεται για να παραλάβει το βραβείο που πήρε ως καλύτερος νέος παίκτης της χώρας, ήταν η ίδια θέση που μου είχε πριν πάει στη Βουλγαρία. Πρώτα θέλει να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Άρη, γιατί η σκέψη του είναι να συνεχίσει για ένα χρόνο στον Άρη. Βέβαια έχουμε δρόμο ακόμα, είτε για τα διοικητικά είτε και για τον προπονητή. Καταλαβαίνετε ότι αυτά είναι θέματα που δεν μπορούν να λυθούν μέσα σε μία μέρα. Για αυτό υπάρχει η απόφαση του παίκτη να περιμένει να δει. Ο Άρης είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά θέλει να δει αν οι συνθήκες του επιτρέπουν να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Άρη. Ένας λόγος που κάποιο ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από ομάδες δεν εξελίσσεται σε πρόταση είναι ότι και εμείς δεν πιέζουμε για να μετατραπεί το ενδιαφέρον σε πρόταση».

Κλείνοντας ο κ. Λώτσος ρωτήθηκε και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί και εξήγησε: «Για τον Λευτέρη δεν υπάρχει εξέλιξη. Ετοιμάζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο να συμμετάσχει στο καμπ του Τρεβίζο που είναι για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το φετινό ντραφτ. Ανάλογα με το πώς θα πάει θα δούμε αν θα μείνουμε στο ντραφτ ως τις 16 Ιουνίου που είναι η προθεσμία ή αν θα αποχωρήσουμε και θα μπει την επόμενη χρονιά στο ντραφτ, αφού το επιτρέπει η ηλικία του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και αυτός περιμένει να δει τις εξελίξεις και φυσικά υπάρχει βέβαια πάντα η θέληση ή μη του Άρη να τον παραχωρήσει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια