Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Στέλνουν» Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό και την προσπάθειά του να πετύχει την ανατροπή όμως δημοσιεύματα...


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό και την προσπάθειά του να πετύχει την ανατροπή όμως δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία των «πράσινων» με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Είναι κοινό μυστικό πως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν θα συνεχίσει ως προπονητής στον Παναθηναϊκό και με το που ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας θα επιστρέψει στη θέση του τιμ μάνατζερ και έτσι οι φήμες και τα δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του έχουν ήδη ξεκινήσεις.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του 56χρονου πρώην προπονητή της Λαμποράλ Κούτσα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μάλιστα, σημερινό άρθρο της ελληνικής ιστοσελίδας eurohoops.net κάνει λόγο όχι απλά για ενδιαφέρον αλλά για συμφωνία για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Εν τω μεταξύ, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Ιβάνοβιτς έχει να βρεθεί στο «τιμόνι» ομάδας από τον Νοέμβριο του 2012 όταν αποχώρησε από την Λαμποράλ Κούτσα ενώ από τον Ιανουάριο του 2014 έχει αναλάβει την Εθνική ομάδα της Βοσνίας.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια