Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρίντεζης: «Μας πείσμωσε η ήττα στον πρώτο τελικό»

Εκτός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ο Γιώργος Πρίντεζης που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ και το 2...


Εκτός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ο Γιώργος Πρίντεζης που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ και το 2-1 του Ολυμπιακού κράτησε χαμηλούς τόνους.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το 2-1 στη σειρά των τελικών να απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στον τελικό της Κυριακής: «Σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη, αλλά δεν θέλω να πω πολλά πράγματα ακόμα γιατί πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Ήμασταν πιο αποφασισμένοι από το πρώτο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε καλοί στο ΣΕΦ. Αν καταφέρουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας θα έχουμε μεγάλες ελπίδες. Έγινε το 2-1 και τίποτα άλλο. Είδαμε ότι στο τέλος πήγαμε να έχουμε ένα παιχνίδι.
Βρήκαμε ρυθμό από το παιχνίδι του ΣΕΦ. Τα ποσοστά μας ήταν πιο ανθρώπινα, παίξαμε αρκετά καλή άμυνα. Δεν είχαμε τόσα πολλά κενά διαστήματα, όσα τις προηγούμενες φορές. Μας πλήγωσε πολύ ο τρόπος που χάσαμε. Δουλεύαμε πολύ καιρό για τον πρώτο τελικό. Μας πείσμωσε, αλλά δεν το δείξαμε στον πρώτο τελικό. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, δείξαμε χαρακτήρα και πίστη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια