Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Καίει» τον Παναθηναϊκό και τον Δ. Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία ο Παναθηναϊκός καθώς το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού «καίει» τους πράσινους και τον πρόεδρό τους, Δημ...


Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία ο Παναθηναϊκός καθώς το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού «καίει» τους πράσινους και τον πρόεδρό τους, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι τρεις διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα δύο παρατηρήσεις, υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και «επίθεση» του προέδρου του Τριφυλλιού πετώντας τους χαρτονομίσματα.

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν τα εξής: «Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή "πουλημένο και αλήτη".

Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις "είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α". Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια