Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλβέρτης: «Περιμένω από όλους κάτι παραπάνω»

Τη δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που παράλληλα τόνισε πως θα πάνε στο ΣΕΦ για να παλέψουν...


Τη δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ παραδέχθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που παράλληλα τόνισε πως θα πάνε στο ΣΕΦ για να παλέψουν για την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός επικρατώντας και στο ΟΑΚΑ έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών και ο κόουτς του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα για 30 λεπτά. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Στο δ' δεκάλεπτο παίξαμε με ποιότητα. Τα παιχνίδια ξεκινάνε πολύ πριν το τζάμπολ, με την ατομική και την ομαδική προετοιμασία».

Με δεδομένο το 2-1 των Πειραιωτών όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το «διπλό» στο ΣΕΦ και να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ο «Φράγκι» επεσήμανε: «Αυτό που θα κάνουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ και να φέρουμε τη σειρά ξανά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Στη συνέχεια σχετικά με τα πολύ κακά ποσοστά του Παναθηναϊκού στα τρίποντα και στους τρεις τελικούς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εξήγησε: «Να νιώσουμε λίγο πιο ελεύθεροι. Στα τρία παιχνίδια έξω από τα 6.75μ. έχουμε πολύ κακά ποσοστά. Πρέπει να βάλουμε κάποια από τα συνηθισμένα σουτ που βάζουμε».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια λέγοντας: «Περιμένω από όλους κάτι παραπάνω. Και ειδικά από παιδιά που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Πράγματα που μπορούν, όχι κάτι εξεζητημένο. Τόσα χρόνια σ' αυτή την πίεση ζούμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άπειρος παίκτης. Πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι υπό αυτές τις συνθήκες».

Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για την κακή ψυχολογία του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και την ήττα με 25 πόντους στο ΣΕΦ σχολίασε: «Είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις στο ΣΕΦ όσο πιο έτοιμος γίνεται».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια