Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κολοσσός: Ολοκλήρωσε με νίκη επί του Άρη

Με νίκη αποχαιρέτησε την φετινή Α1 ο Κολοσσός που επικράτησε με 72-69 του Άρη στη Ρόδο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκει...


Με νίκη αποχαιρέτησε την φετινή Α1 ο Κολοσσός που επικράτησε με 72-69 του Άρη στη Ρόδο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και κατέλαβε την δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά του ήταν το παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά σε όλο τον αγώνα. Ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και όσον αφορά την τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Άρης ήταν αυτός που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα. Όμως, ο Κολοσσός με μεγάλο τρίποντο του Νώντα Παπαντωνίου στην εκπνοή του αγώνα έδωσε τη νίκη στους Ροδίτες με το τελικό 72-69.

Πλέον, ο Κολοσσός ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ενώ ο Άρης που κατέλαβε την έβδομη θέση συνεχίζει στα πλέι οφ της Α1.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 39-39, 63-56, 72-69

Κολοσσός (Κουταλιανός): Παπαντωνίου 12, Τσαρ 3, Γεωργαλής 3, Χόπκινς 7, Σμιθ 6, Στεφανίδης 3, Σίμπσον 10, Τσάμης 2, Κακαρούδης 14, Πάντιτς 8, Νατζφέι 6.

Άρης (Μίνιτς): Μποχωρίδης 18, Χαντ, Πελεκάνος 17, Γκίκας, Ασημακόπουλος 2, Χαρίσης 8, Λαρετζάκης, Βεζένκοφ 16, Σαρικόπουλος 2, Μούρτος 6.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια