Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Έχασε αλλά πανηγυρίζει την σωτηρία του ο Πανελευσινιακός

Ο Πανελευσινιακός έχασε τελικά από τη Νέα Κηφισιά με 71-63 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όμως χάρ...


Ο Πανελευσινιακός έχασε τελικά από τη Νέα Κηφισιά με 71-63 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όμως χάρη στις ήττες των Ηλυσιακού και Ίκαρου δεν στεναχωρήθηκε και πανηγυρίζει την παραμονή του στην Α1.

Μπορεί να μην πήρε το ροζ φύλλο αγώνα όμως η ομάδα της Ελευσίνας έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς ήταν η νικήτρια στη «μάχη» με τους Ίκαρο και Ηλυσιακό για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, η Κηφισιά με τη νίκη τους αυτή «σφράγισαν» την πέμπτη θέση.

Ο Πανελευσινιακός «καιγόταν» για τη νίκη που θα του εξασφάλιζε σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των Ηλυσιακού και Ίκαρου την παραμονή στην Α1 και τα κατάφερε καθώς επικράτησε με της Κηφισιάς στην Ελευσίνα και πλέον πανηγυρίζει την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Παρόλο που ο Πανελευσινιακός έπαιζε για την σωτηρία του, η Κηφισιά ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μια μικρή διαφορά σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο και πήγαν και στο +6(8-14) ενώ ο Πανελευσινιακός έφτασε μόνο στην ισοφάριση με το 14-14. Η Κηφισιά διατήρησε τα ηνία με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να κλείσει με το 16-19.

Στη δεύτερη περίοδο οι φωνές του Γιώργου Σκαραφίγκα άρχισαν να πιάνουν τόπο καθώς ο Πανελευσινιακός μπήκε πιο δυνατά και το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Με ένα 4-0 πέρασε πρώτη φορά μπροστά με το 22-20 ενώ στη συνέχεια με ένα σερί 11-0 οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 33-22 στο 17ο λεπτό. Η Κηφισιά προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά μειώνοντας στους 4 όμως το ημίχρονο βρήκε τον Πανελευσινιακό να προηγείται με 43-36.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου καθώς ο Πανελευσινιακός πήγε πρώτη φορά σε διψήφια διαφορά με το 47-37. Όμως η Κηφισιά απάντησε με ένα 10-0 και ισοφάρισε σε 47-47 στα μισά του δεκαλέπτου ενώ διατηρώντας μια μικρή διαφορά στη συνέχεια προηγήθηκε στη λήξη του τριαντάλεπτου με 48-53.

Ο Πανελευσινιακός το πάλεψε ως το τέλος όμως η Κηφισιά διατήρησε τα ηνία και με τη διαφορά να παραμένει κοντά στο +10 τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με το 71-63.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 43-36, 48-53, 63-71

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 2, Παπαμακάριος 7, Αράπης 3, Κάιλς 8, Τζόουνς 11, Φαγιέ 10, Φίσερ 7, Μελισσαράτος 8, Τλέρνρ, Μάντζαρης 7.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 10, Λιακόπουλος 9, Ρις 2, Κομποδιέτας 3, Ψαθάς 10, Πίτερσον 3, Γουντς 6, Τσαλδάρης 3, Αντεγκμπόγιε, Κακιούζης 12, Μπάρλος 13.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια