Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση οι οπαδοί, μια «γροθιά» οι «πράσινοι» (photo)

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού και στα δύσκολα είναι ο κόσμος της ομάδας καθώς περίπου 200 οπαδοί βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση και δή...


Στο πλευρό του Παναθηναϊκού και στα δύσκολα είναι ο κόσμος της ομάδας καθώς περίπου 200 οπαδοί βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση και δήλωσαν τη στήριξή τους ενόψει του αυριανού τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Μετά το «σπάσιμο» της έδρας από τον Ολυμπιακό και το 2-1 των Πειραιωτών στη σειρά των τελικών, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σε δύσκολη θέση καθώς αύριο στο ΣΕΦ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Παρά την στεναχώρια για την απώλεια του πλεονεκτήματος της έδρας, ο κόσμος της ομάδας αναγνωρίζοντας τι του έχει προσφέρει ο Εξάστερος όλα αυτά τα χρόνια για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του.

Περίπου 200 φίλαθλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και περίμεναν να ξεκινήσει η προπόνηση για να μιλήσουν στους παίκτες και το τιμ του Εξάστερου. Όταν λοιπόν, συγκεντρώθηκαν όλοι οι οπαδοί βρέθηκαν στο παρκέ μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και τους δήλωσαν την στήριξή τους ενώ τους ζήτησαν να παλέψουν όπως κάνει πάντα ο Παναθηναϊκός.

Εν τω μεταξύ, στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και οι Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν την προπόνηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη και των παικτών του.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια