Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς (photo)

Παράταση πήρε η φιλανθρωπική κίνηση του ΠΑΟΚ μέσω της οποίας βοηθάει τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας καθώς η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκη...

Παράταση πήρε η φιλανθρωπική κίνηση του ΠΑΟΚ μέσω της οποίας βοηθάει τους πλημμυροπαθείς της Σερβίας καθώς η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή 1η Ιουνίου.

Βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση που είχε η αξιέπαινη πρωτοβουλία τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με αφορμή τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στην Πυλαία αποφάσισαν να παρατείνουν την συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Σερβίας μέχρι και αύριο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν αύριο στην Πυλαία για τον τέταρτο μικρό τελικό με τον Πανιώνιο θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης αφήνοντας ότι μπορεί ο καθένας στην κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην μπουτίκ.

Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας προσφέρουν και στον τομέα της περισυλλογής όλων αυτών των ειδών. Αρκετά μέλη συνδέσμων του ΠΑΟΚ από σήμερα το πρωί έχουν αναλάβει να πακετάρουν τα είδη πρώτης ανάγκης που έχουν συγκεντρωθεί σε πολύ μεγάλες ποσότητες στο «Παλατάκι».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια