Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Το πάρτι άρχισε και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει... (photos & video)

Τα τρία σφυρίγματα του κ. Καλογερόπουλου στο παιχνίδι των Ψαχνών ανάμεσα στη Νίκη και τον τοπικό Ηρακλή, δεν σήμανε μόνο τη λήξη του αγώ...

Τα τρία σφυρίγματα του κ. Καλογερόπουλου στο παιχνίδι των Ψαχνών ανάμεσα στη Νίκη και τον τοπικό Ηρακλή, δεν σήμανε μόνο τη λήξη του αγώνα, αλλά αποτέλεσε και το έναυσμα της γιορτής που έστησαν οι φίλοι της βολιώτικης ομάδας. Τα κυανόλευκα στέκια πήραν φωτιά, με την αστυνομία να αναγκάζεται να κλείσει τη Μαιάνδρου από το ύψος του ΟΣΕ ως και το νεκροταφείο. Το πάρτι αναμένεται να κορυφωθεί με την έλευση της αποστολής των κυανολεύκων στο Βόλο, ενώ παράλληλα θα έχει επιστρέψει και το κομβόι των αυτοκινήτων με τους φίλους της Νίκης που ταξίδεψαν στα Ψαχνά.

Η γιορτή στο κυανόλευκο στρατόπεδο καλά κρατεί, χωρίς κανείς να ξέρει το πότε θα τελειώσει...

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι το πότε αυτό το ξέσπασμα των κυανόλευκων οπαδών θα χτυπήσει ...μπλε. Αναμφισβήτητα, το κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή αναμένεται να αποτελέσει φιέστα και γιορτή για τους απανταχού Νικιώτες, μία γιορτή που περίμεναν καρτερικά 48 ολόκληρα χρόνια.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το πάρτι που έχει στηθεί μπροστά στο Π. Μαγουλάς:



Μαιάνδρου, ώρα 2:30, ξημέρωμα Πέμπτης (29/5). Η αποστολή της Νίκης Βόλου φτάνει στο Βόλο και πιο συγκεκριμένα μπροστά στο Π. Μαγουλάς. Εκατοντάδες κυανόλευκοι οπαδοί ρίχνουν τα τείχη της πόλης για να υποδεχθούν τους μάγκες με τα μπλε που έγραψαν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του προσφυγικού συλλόγου.

Δείτε την υποδοχή, όπως την κατέγραψε η κάμερα του συνεργάτη του goalpost.gr, Δημήτρη Τσιντσίνη:

Α-ΝΑ-ΤΡΙ-ΧΙ-ΛΑ




goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια