Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Άρης: Τελειώνει τη Δευτέρα το θέμα του Πελεκάνου

Κρίσιμη είναι η αυριανή μέρα για τον Άρη και την συνεργασία του με τον Μιχάλη Πελεκάνο καθώς βάσει του συμβολαίου του ο έμπειρος φόργου...


Κρίσιμη είναι η αυριανή μέρα για τον Άρη και την συνεργασία του με τον Μιχάλη Πελεκάνο καθώς βάσει του συμβολαίου του ο έμπειρος φόργουορντ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα αποδεσμευθεί ή αν θα παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

Βάσει του συμβολαίου του πρέπει μέχρι αύριο 30 Ιουνίου να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση του όρου για να αποχωρήσει από τον Άρη ή αν θα μείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αν και έχει αρκετές προτάσεις από την αρχή ο Μιχάλης Πελεκάνος είχε δώσει προτεραιότητα στον Άρη. Ήθελε να περιμένει να δει τι κινήσεις θα γίνουν για τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν και στη συνέχεια να αποφασίσει. Ένα μήνα μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος λοιπόν, ο Άρης δεν έχει κάνει καμία κίνηση ούτε καν στο θέμα του προπονητή και αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τον έμπειρο φόργουορντ που πλέον κλίνει πιο πολύ στο να αποχωρήσει από τους «κίτρινους». Μάλιστα, στα χέρια του έχει και τις καλύτερες από οικονομικής άποψης προτάσεις από Κηφισιά και Ρέθυμνο αλλά και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, την ίδια ώρα που στον Άρη παρατηρείται μεγάλη αδράνεια.  

Εκτός απροόπτου λοιπόν, όλα δείχνουν πως αύριο θα μπουν οι τίτλοι τέλους για Άρη και Πελεκάνο ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο έως ότου ο έμπειρος φόργουορντ ανακοινώσει την απόφασή του στον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια