Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Καυτή» εβδομάδα για Παναθηναϊκό !

Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες του φετινού καλοκαιριού θα είναι για τον Παναθηναϊκό αυτή που ξεκινάει αύριο καθώς αναμένεται να τ...


Μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες του φετινού καλοκαιριού θα είναι για τον Παναθηναϊκό αυτή που ξεκινάει αύριο καθώς αναμένεται να τελειώσουν ανοικτά μεταγραφικά θέματα και να έρθουν ανακοινώσεις παικτών.

Ο νέος προπονητής του Εξάστερου, Ντούσκο Ιβάνοβιτς μέσα στην εβδομάδα που τελειώνει σήμερα βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και τους συνεργάτες του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κάποιες από τις επιθυμίες τους για την απόκτηση συγκεκριμένων παικτών ενώ εξετάστηκαν και νέες περιπτώσεις και πλέον η εβδομάδα που ακολουθεί θα φέρει συμφωνίες και ανακοινώσεις.

Δεν είναι μυστικό πως στην κορυφή της λίστας τους είναι ο Νικ Καλάθης που αν και η διορία που του είχε δώσει ο Παναθηναϊκός για να απαντήσει και η οποία έληξε το βράδυ της Παρασκευής, έχει ακόμα το περιθώριο να απαντήσει. Για την ακρίβεια το θέμα του δεν τελείωσε με τη λήξη της διορίας και με δεδομένο ότι βάσει του συμβολαίου του με τους Μέμφις Γκρίζλις μέχρι τις 30 Ιουνίου δηλαδή μέχρι αύριο πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει, το πιθανότερο είναι πως αύριο θα υπάρξουν… επίσημες εξελίξεις.

Εκτός όμως από το θέμα του Καλάθη στην… αναμονή είναι και το θέμα της απόκτησης του Σλότερ αλλά και του Μποχωρίδη ενώ του Βεζένκο πάει λίγο πιο μετά καθώς η πλευρά του Βούλγαρου φόργουορντ εξήγησε και δημόσια πως θέλουν να τελειώσει πρώτα τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του. Όσον αφορά τον Έι Τζέι Σλότερ το θέμα θεωρείται τελειωμένο μάλιστα προχθές ο ίδιος αποχαιρέτησε την μέχρι πρότινος ομάδα του, την Σαλόν και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό μέσα στην εβδομάδα. Όσον αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και οι πληροφορίες λένε πως το τρέχον διήμερο θα υπάρξει στη Θεσσαλονίκη επαφή των «πράσινων» με την οικογένεια του παίκτη αλλά και τον Άρη στον οποίο ανήκει. Πάντως, ο Μποχωρίδης δήλωσε δημόσια πως στο μυαλό του έχει μόνο τη συμμετοχή του με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη και πως τη συγκεκριμένη στιγμή ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μιλήσει με την οικογένειά του και όχι με τον ίδιο.  

Από κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» και το θέμα του σέντερ και μέσα στην εβδομάδα σιγά σιγά της ομάδας της νέας σεζόν μπαίνει σε φουλ ρυθμούς.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια