Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Άρης: Διευκρινίσεις Αρβανίτη για Βεζένκοφ και Μποχωρίδη

Δύο από τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» είναι αυτά των Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρου Βεζένκοφ ο...


Δύο από τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» είναι αυτά των Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρου Βεζένκοφ οι οποίοι μεταξύ άλλων ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και ο πρόεδρος του Άρη έδωσε διευκρινίσεις για το τι συμβαίνει με τους δύο παίκτες της ομάδας του.

Εδώ και είκοσι μέρες οι δύο ταλαντούχοι παίκτες παρουσιάζονται όχι απλά να έχουν προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός και η Εφές του πρώην προπονητή τους αλλά και να έχουν «κλείσει» στους «πράσινους».

Μετά τις πρόσφατες εξηγήσεις του πατέρα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ ήρθαν και οι διευκρινίσεις του προέδρου του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη που με δηλώσεις του στην καινούργια αθλητική εφημερίδα «Arena Press» ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο παίκτες.

Μιλώντας λοιπόν, για τους δύο ταλαντούχους παίκτες του Άρη, ο κ. Αρβανίτης τόνισε: «Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά νομίζω ότι τις έχουμε εξαντλήσει. Ο Σάσα έχει ρήτρα, αλλά αγαπάει τον Άρη και θέλει να παραμείνει. Κάτι που θα ήταν ευχής έργον για μας. Ο Λευτέρης είναι παιδί μου, τον έχω σαν γιό μου. Έχει κλειστό συμβόλαιο με τον Άρη και δεν πωλείται. Αλλά επειδή προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια γνήσιων Αρειανών, αν έρθει κάτι πολύ μεγάλο για εκείνον, μια ευκαιρία ζωής, δεν θα του την στερήσουμε. Όλα όμως, θα γίνουν προς το συμφέρον του Άρη».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια