Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Βόμβα» με Τσίγκα

Ο Ιωνικος  ήρθε σε συμφωνία με τον Θανάση Τσίγκα, του οποίου το βιογραφικό προκαλεί δέος! Ο 32χρονος φορ, που συμπεριλαμβάνεται στους καλ...

Ο Ιωνικος  ήρθε σε συμφωνία με τον Θανάση Τσίγκα, του οποίου το βιογραφικό προκαλεί δέος! Ο 32χρονος φορ, που συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό το 2000. Στην ομάδα του Πύργου είχε 48 εμφανίσεις και 7 γκολ.Το 2004 έκανε το μεγάλο βήμα της καριέρας του καθώς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ακολούθως παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Καλλιθέα (2004-06), (26 συμμ., 7 γκολ) και μετέπειτα στον ΠΑΟΚ (2006-07), ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Σαλπιγγίδη.
Το χειμώνα του 2006 ο Θανάσης Τσίγκας επέστρεψε στην Παιανία και τον Ιανουάριο του 2008 πήγε στον Ατρόμητο. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Λάρισας όπου έμεινε για μια σεζόν (2008-2009) όταν η ΑΕΛ τερμάτισε στην 5η θέση της Super League εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο στο UEFA Europa League. Ο Τσίγκας είχε καταγράψει 20 επίσημες συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας δύο φορές, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το μοναδικό ευρωπαϊκό γκολ της ΑΕΛ εκείνης της περιόδου, τον Ιούλιο του 2009 κόντρα στην ισλανδική KR.
Ακολούθησε η Κέρκυρα στην οποία αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 74 αγώνες. Την σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στην Α.Ε. Λάρισα στην Β' Εθνική και είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ.Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον Α.Ο. Γλυφάδας που ανέβηκε στην Β'Εθνική .

Πήρε και Μαρή, Ριγανά
Ο Μιχάλης Μαρής και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ριγανάς εντάχθηκαν στο ρόστερ του Ιωνικού.
Δύο ακόμη ικανοί ποδοσφαιριστές με πλούσιες εμπειρίες σε ομάδες Γ' Εθνικής ενισχύουν την ομάδα της Νίκαιας που μέρα με την ημέρα εμπλουτίζει το δυναμικό της με εγνωσμένης αξίας παίκτες.
Ο Μιχάλης Μαρής είναι 26χρόνων (4/5/1988), αγωνίζεται ως αμυντικός. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο είχε 12 συμμετοχές. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Αιγάλεω, Παναχαϊκή, Βύζαντα, Αστέρα Μαγούλας.
Ο 24χρονος Γιάννης Ριγανάς (28/12/1989) ήταν πέρυσι ο βασικός γκολκήπερ της Καλαμάτας. Εχει επίσης θητεία στις ομάδες της Κέρκυρας, του Λεβαδειακού της Ρόδου και του Αστέρα Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια