Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανανέωσε και ο Νικολόπουλος με τα Τρίκαλα

Άλλος ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ των Τρικάλων θα παραμείνει στην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη καθώς ο Ντίνος Νικολόπουλος συμφώνησε...


Άλλος ένας παίκτης από το περσινό ρόστερ των Τρικάλων θα παραμείνει στην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη καθώς ο Ντίνος Νικολόπουλος συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 26χρονος γκαρντ δέχθηκε την πρόταση των Θεσσαλών και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη και την επόμενη σεζόν. Σήμερα, λοιπόν, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ η συμφωνία τους και παράλληλα ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που παρέμεινε στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Τρικάλων:
«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Ντίνο Νικολόπουλο για την περίοδο 2014-2015».

Δήλωση Ντίνου Νικολόπουλου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στα Τρίκαλα για μία ακόμη χρονιά. Ευχαριστώ τον κόουτς Κώστα Φλεβαράκη και τον κ. Ρεντζιά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια