Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Γκάλης στη διοίκηση του Άρη: «Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο»

Λίγες μέρες μετά την επίσημη επιστροφή του στον Άρη ο Νίκος Γκάλης είναι ευχαριστημένος με όσα έχει κάνει η διοίκηση των «κιτρίνων» και...


Λίγες μέρες μετά την επίσημη επιστροφή του στον Άρη ο Νίκος Γκάλης είναι ευχαριστημένος με όσα έχει κάνει η διοίκηση των «κιτρίνων» και μάλιστα τόνισε πως διαπίστωσε πως η ομάδα βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Μέσα από την σελίδα του στο Facebook και μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο Στάθη Ρούσσο, ο Νίκος Γκάλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την προσπάθεια της διοίκησης για την εξυγίανση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης ανέφερε:
«Στην συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη και τον σύμβουλο Στάθη Ρούσσο ενημερώθηκα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, τις επαφές με την ΦΙΜΠΑ και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η εταιρία μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών .

Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.
Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν: «Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ ». Και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας που είναι η μεγάλη του δύναμη είναι:
« Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο «NICK GALIS CUP» ισχύει. Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας».

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια