Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μουντομπάσκετ: «Σεφτέ» για Σενεγάλη, στο νοσοκομείο ο Αρόγιο

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Σενεγάλη καθώς μετά την ήττα από την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας επικράτη...


Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Σενεγάλη καθώς μετά την ήττα από την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο με 82-75, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Αρόγιο.

Οι Πορτορικανοί ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα όμως η συνέχεια ανήκε στους Σενεγαλέζους. Μάλιστα, το Πουέρτο Ρίκο αν και το πάλεψε δεν μπορούσε να πετύχει την ανατροπή έχοντας χάσει από το τρίτο δεκάλεπτο τον Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος τραυματίστηκε (γύρισε ο αστραγαλός του) και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Έτσι, οι Σενεγαλέζοι επικρατώντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 82-75 πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στην ιστορία του Μουντομπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα: 20-29, 41-40, 63-58, 82-75

Σενεγάλη (Σαρ): Νιάνγκ, Νταλμέιδα 9, Τόμας 2, Ν'Ντογιέ, Ντιόπ 10, Φαγιέ 20, Ν'Ντουρ 8, Ν'Ντιαγέ 6, Ντιένγκ 18, Μπατζί 1.

Πουέρτο Ρίκο (Όλμος): Κλεμέντ 2, Μπαρέα 15, Φράνκλιν 4, Αρόγιο 11, Βάσαλο 6, Ριβέρα 6, Σάντσεζ 2, Χουέρτας, Μπάλκμαν 21, Γκαλίντο 6, Σαντιάγκο 2.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια